Sneak preview BmB

25 januari 2021
Sneak preview BmB

Wil je al een stukje van het nieuwe album van BmB horen? Abonneer je op de nieuwsbrief van onze “flierefluiter” Wouter Kuyper via deze link en ontvang een preview van één van de nummers van onze cd. En ondertussen hoor je nog meer over alle projecten van deze ondernemende muzikant.

BmB op naar de pers

9 januari 2021
BmB op naar de pers

Nog even geduld alstublieft. U wordt zo spoedig mogelijk geholpen.

 

Muziek op de Menorah

9 september 2020

Hoera, ook de muzieklessen op basisschool de Menorah in Oosterhout zijn weer van start. Tweewekelijks ga ik aan de gang met alle klassen van deze school. Zingen, dansen, body percussion, spelen op allerlei manieren, boomwhackers en klokkenspelen. Let’s go.

Dirigent van accordeongroep Made

2 september 2020

Sinds deze september ben ik weer wekelijks actief als dirigent voor een accordeongroep. In Made heb ik het orkest 4-8-16 over mogen nemen. Wat mooi en fijn om weer met een groep mensen wekelijks muziek te mogen maken op deze manier. Een aantal van mijn volwassen leerlingen van h19 in Oosterhout zijn meteen aangesloten, zodat de groep nog meer gemêleerd is qua leeftijden en niveau. De komende maanden zullen we vooral kennis maken, wederzijds aan elkaar wennen. Met kerst vindt waarschijnlijk een eerste optreden plaats.

BmB in de studio

31 juli 2020
BmB in de studio

Hoera, het is zo ver. Meer moeten we er niet over zeggen, straks allemaal luisteren.

BmB gaat een cd maken

3 mei 2020
BmB gaat een cd maken

Wat doen drie muzikanten als er geen optredens zijn om te geven? Precies, ondernemen. De koppen bij elkaar, wat kunnen we nog meer? Een cd opnemen stond al een tijd op de planning en moest er nu maar eens van komen. De komende maanden gaan we ons repertoire bijschaven, selecteren en ordenen en hopen we in de zomer de studio in te gaan.

De kunstuitleen van Dick Fluitsma, normaal gesproken vooral het decor voor accordeonlessen, kan met zijn ruime opzet nu mooi als repetitielokaal dienen. Zo kunnen we ook in coronatijd aan de slag.