Achter de musicus

Leuk dat je hier gekomen bent! Ik laat je hier, zover dat gaat op een webpagina, iets van de persoon achter de accordeonist zien. Ik ben geboren in Oosterhout, Noord-Brabant in 1984. Ik woon samen met Annelies en de katten Pippin en Meriadoc (Pip en Merry).We proberen in ons leven veel aandacht te hebben voor duurzaam leven, spiritualiteit en genieten van al het moois dat er te vinden is. In muziek en dans hebben wij een gedeelde hobby.
Op muzikaal gebied hebben wij allebei een klassieke achtergrond en ontdekken samen folk en veel meer. Bij balfolk hebben we elkaar leren kennen en we dansen in deze ‘scene’ nog veel en vaak, maar we maken af en toe uitstapjes richting lindyhop of tango.

In mijn vrije tijd beoefen ik zen-meditatie bij Zen.nl. Bij deze organisatie volg ik ook een opleiding tot zencoach. Bekende en minder bekende boeddhisten inspireren mij om te leven in aandacht en elk moment als een prachtig gegevene te beschouwen. Voorbeelden zijn Thich Nhat Hanh, Matthieu Ricard en Rients Ritskes. Onze dagelijkse meditatiepraktijk houdt ons met beide benen op de grond als het leven om ons heen soms heel snel gaat.

Ook uit Japan – en op een andere manier actief, fysiek en vol aandacht – is mijn hobby aikido. Al een aantal jaar train ik bij achtereenvolgens Marc Jongsten en Caroline Bied-Charreton in de dojo van Aikido Alphen in de lijn van sensei Christian Tissier.

Aikido

Aikido