NOVAM concours en festival

18 januari 2018
NOVAM concours en festival

Vanuit de landelijke organisatie voor accordeon en mondharmonica worden er ook grote evenementen georganiseerd. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om op 18 maart te komen luisteren naar het national accordeon concours, waar zowel solisten als ensembles spelen. De leeftijden van de deelnemers lopen vaak uiteen van 8 tot 30 of soms nog veel ouder.

Afgelopen jaren heb ik meermaals mogen presenteren daar en ook dit jaar zal ik in één van de zalen het woord voeren en de deelnemers proberen zoveel mogelijk op hun gemak te stellen voor ze beginnen met spelen. Voor mij ook een prachtige gelegenheid om te horen wat er zoal gespeeld wordt in den lande en natuurlijk genieten van alle mooie muziek die langskomt.

Komt allemaal dus naar Amstelveen op 18 maart!

Daarnaast is er op 8 april een orkesten festival in Ede. De Lustige Klanken speelt daar met drie orkesten. De jeugd zal in twee formaties laten horen waar ze mee bezig zijn en ook mijn eigen B-orkest gaat een aantal stukken ten gehore brengen. Ik kijk er naar uit dat de groepen zich zo ver buiten de eigen regio mogen laten zien en vind dat vooral leuk voor de jeugdgroepen, want die zijn bij ons toch altijd goed gevuld.

8 april van harte welkom in Ede!


« Terug naar het nieuwsoverzicht